Aquest any la reserva de llibres pel proper curs, així com el de material esportiu (samarreta escola, dessuadora...) i quotes AMPA i quota de Socialització es faran per internet.

Des de lAMPA hem preparat una pàgina web on podreu fer la comanda i el pagament directament amb targeta de crèdit o per transferència bancària.

A part de la novetat de la web us informem que aquest any, apart de la samarreta de màniga curta i dessuadora, inclourem la samarreta de màniga llarga com a nou material esportiu.

Tot i que la web que hem preparat és sencilla, per aquelles famílies que ho dessitgin, l'AMPA estarà disponible els dimecres i divendres per ajudar-vos a fer la comanda a l'ordinador del despatx de l'AMPA i fer el pagament amb targeta o treure el comprobant per la transferencia.

Recordem que NO es podrá pagar en metal.lic directament a l'AMPA.

Recordeu tambe que el material esportiu es compra ara però que la talla de cada prenda l'haureu de demanar al setembre.

Els terminis són:
- 14 de maig: publicació de la web de compra.
- 8 de juny: Darrer dia per fer la comanda i pagament online o aportar el justificant bancsri de pagament a l'AMPA si s'ha pagat per transferència.
- Primera setmana d'escola: Els mestres entregaran els llibres directament als nens/es a les classes.
- Primera quinzena de classe: Termini per demanar la talla de la roba que compreu (si en tenim en stock s'entregarà al moment. Si no tenim es farà comanda).

Web de venta de llibres

Altres notícies

Fotografia de Nadal

18 i 19 de novembre

Els propers dies 18 i 19 de novembre es faran les tradicionals fotografies de Nadal a l'escola. Reserva el teu torn i no facis cues!

Més informació

Festa dels Forjadors i Cercavila petita

25 abril

Vine al refugi de l'Ajuntament de Badalona a veure l'expossició d'elements festius de les Festes de Maig i participar el 19 de maig a la Cercavila petita portant un Capgros.

Més informació

IMPORTANT: Comissió Festa fi de curs

9 abril

FAMÍLIES, per poder dur a terme la festa de fi de curs, que aquest curs serà el 16 de juny, tal i com s'ha fet fins ara és necessari formar una Comissió de Festa que gestioni les activitats.

Més informació

Extraescolar Batucada

7 de mar

Des de l'AMPA volem afegir-nos al projecte Batucada que s'està promocionant a les escoles de la ciutat.

Més informació

8a Diada per l'educació pública a Badalona

7 de mar

El proper dia 15 d'abril es celebrarà la Diada de l'educació pública de Badalona. L'AMPA de l'escola estarà present amb una carpa i amb els Capgrossos. Vols participar amb nosaltres?

Més informació

Fotografia de Nadal

15 i 16 de novembre

Els propers dies 15 i 16 de novembre es faran les tradicionals fotografies de Nadal a l'escola. Reserva el teu torn i no facis cues!

Més informació

El 6 de maig participem a la Cercavila amb els nostres Capgrossos. Vols dur un?

21 abril

El dissabte dia 6 de maig tindrà lloc la cercavila petita al centre de Badalona. La nostra escola hi participa amb els 11 capgrossos mariners i l'onada. Es necessiten nens i nenes voluntaris per fer la dansa i tot el recorregut pels carrers del centre. Els nens i nenes han de venir acompanyats d'un adult.

Més informació

IMPORTANT: Comissió Festa fi de curs

31 de mar

FAMÍLIES, per poder dur a terme la festa de fi de curs, que aquest curs serà el 17 de juny, tal i com s'ha fet fins ara és necessari formar una Comissió de Festa que gestioni les activitats.

Més informació

7a Diada per l'educació pública a Badalona

20 de mar

El proper dia 2 d'abril es celebrarà la Diada de l'educació pública de Badalona. L'AMPA de l'escola estarà present amb una carpa.

Més informació

Sorteig Lots de Nadal

4 de desembre

El Nadal truca a la porta i arriba el SORTEIG DE LOTS DE NADAL, una proposta nadalenca on hi col·laboren les famílies i l’equip educatiu del centre per tal de recaptar fons pels alumnes de l’escola.

Més informació

Rep aquesta notícia al teu mòbil

L'AMPA fa servir IONotice per enviar informació a les famílies.
Descarrega't l'aplicació al teu mòbil, busca la Font #CEIPMerceRodoreda i selecciona els temes dels que vols rebre informació.

Podeu consultar els temes que oferim a la nostra Font fent clic aquí
No sabeu que és IONotice? Fes clic aquí per saber més