Benvolgudes famílies,

Us faig arribar algunes informacions sobre sobre la participació dels capgrossos de la nostra escola a les festes de maig.

El dimarts 1 de maig a les 19h tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Els Forjadors de la festa" on hi trobareu els capgrossos de la nostra escola i tot el bestiari i elements culturals d'altres entitats i escoles. L'exposició acabarà el diumenge 20 de maig i la podeu visitar a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme.

El dissabte dia 19 de maig a les 11h té lloc la Cercavila Petita (dins la programació de les Festes de Maig de Badalona) on la nostra escola hi participa amb els Capgrossos, vaixell i onada.

Necessitem pares, mares i alumnes que vulguin participar-hi!!

Els participants estan convocats a les 10(al Centre El Carme) i d'allà amb els capgrossos carregats anirem cap a la Ramba on comença el recorregut de la cercavila.

Cal que us apunteu a la web de l'AMPA per tal d'organitzar el ball que es fa a la plaça de la vila i saber quants serem!! També ho podeu fer arribar a l'Alba Sabater (mare de la Núria de 5è)

El dijous 3 de maig es farà un assaig en horari escolar amb els alumnes que hi participin.

VOLUNTARIS
13 alumnes entre 1r i 6è per dur un Capgros i el vaixell.
10 alumnes de P3, P4, P5 per portar l'onada.

Apuntar-se

Altres notícies

Venta llibres curs 2018/19

14 maig

Aquest any la compra dels llibres, material, quota sociatlizació i AMPA es farà a través de internet.
Web de venta de llibres

Més informació

IMPORTANT: Comissió Festa fi de curs

9 abril

FAMÍLIES, per poder dur a terme la festa de fi de curs, que aquest curs serà el 16 de juny, tal i com s'ha fet fins ara és necessari formar una Comissió de Festa que gestioni les activitats.

Més informació

Extraescolar Batucada

7 de mar

Des de l'AMPA volem afegir-nos al projecte Batucada que s'està promocionant a les escoles de la ciutat.

Més informació

8a Diada per l'educació pública a Badalona

7 de mar

El proper dia 15 d'abril es celebrarà la Diada de l'educació pública de Badalona. L'AMPA de l'escola estarà present amb una carpa i amb els Capgrossos. Vols participar amb nosaltres?

Més informació

Fotografia de Nadal

15 i 16 de novembre

Els propers dies 15 i 16 de novembre es faran les tradicionals fotografies de Nadal a l'escola. Reserva el teu torn i no facis cues!

Més informació

El 6 de maig participem a la Cercavila amb els nostres Capgrossos. Vols dur un?

21 abril

El dissabte dia 6 de maig tindrà lloc la cercavila petita al centre de Badalona. La nostra escola hi participa amb els 11 capgrossos mariners i l'onada. Es necessiten nens i nenes voluntaris per fer la dansa i tot el recorregut pels carrers del centre. Els nens i nenes han de venir acompanyats d'un adult.

Més informació

IMPORTANT: Comissió Festa fi de curs

31 de mar

FAMÍLIES, per poder dur a terme la festa de fi de curs, que aquest curs serà el 17 de juny, tal i com s'ha fet fins ara és necessari formar una Comissió de Festa que gestioni les activitats.

Més informació

7a Diada per l'educació pública a Badalona

20 de mar

El proper dia 2 d'abril es celebrarà la Diada de l'educació pública de Badalona. L'AMPA de l'escola estarà present amb una carpa.

Més informació

Sorteig Lots de Nadal

4 de desembre

El Nadal truca a la porta i arriba el SORTEIG DE LOTS DE NADAL, una proposta nadalenca on hi col·laboren les famílies i l’equip educatiu del centre per tal de recaptar fons pels alumnes de l’escola.

Més informació

Acta Assemblea 30 de novembre

3 de desembre

Us adjuntem l'acta de l'Assembla del passat 30 de novembre. Us recomanem que llegiu amb deteniment.

Més informació

Rep aquesta notícia al teu mòbil

L'AMPA fa servir IONotice per enviar informació a les famílies.
Descarrega't l'aplicació al teu mòbil, busca la Font #CEIPMerceRodoreda i selecciona els temes dels que vols rebre informació.

Podeu consultar els temes que oferim a la nostra Font fent clic aquí
No sabeu que és IONotice? Fes clic aquí per saber més