Benvolgudes famílies,

Us faig arribar algunes informacions sobre sobre la participació dels capgrossos de la nostra escola a les festes de maig.

El dimarts 1 de maig a les 19h tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Els Forjadors de la festa" on hi trobareu els capgrossos de la nostra escola i tot el bestiari i elements culturals d'altres entitats i escoles. L'exposició acabarà el diumenge 20 de maig i la podeu visitar a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme.

El dissabte dia 19 de maig a les 11h té lloc la Cercavila Petita (dins la programació de les Festes de Maig de Badalona) on la nostra escola hi participa amb els Capgrossos, vaixell i onada.

Necessitem pares, mares i alumnes que vulguin participar-hi!!

Els participants estan convocats a les 10(al Centre El Carme) i d'allà amb els capgrossos carregats anirem cap a la Ramba on comença el recorregut de la cercavila.

Cal que us apunteu a la web de l'AMPA per tal d'organitzar el ball que es fa a la plaça de la vila i saber quants serem!! També ho podeu fer arribar a l'Alba Sabater (mare de la Núria de 5è)

El dijous 3 de maig es farà un assaig en horari escolar amb els alumnes que hi participin.

VOLUNTARIS
13 alumnes entre 1r i 6è per dur un Capgros i el vaixell.
10 alumnes de P3, P4, P5 per portar l'onada.

Apuntar-se

Altres notícies

Fotografia de Nadal

18 i 19 de novembre

Els propers dies 18 i 19 de novembre es faran les tradicionals fotografies de Nadal a l'escola. Reserva el teu torn i no facis cues!

Més informació

Venta llibres curs 2018/19

14 maig

Aquest any la compra dels llibres, material, quota sociatlizació i AMPA es farà a través de internet.
Web de venta de llibres

Més informació

IMPORTANT: Comissió Festa fi de curs

9 abril

FAMÍLIES, per poder dur a terme la festa de fi de curs, que aquest curs serà el 16 de juny, tal i com s'ha fet fins ara és necessari formar una Comissió de Festa que gestioni les activitats.

Més informació

Extraescolar Batucada

7 de mar

Des de l'AMPA volem afegir-nos al projecte Batucada que s'està promocionant a les escoles de la ciutat.

Més informació

8a Diada per l'educació pública a Badalona

7 de mar

El proper dia 15 d'abril es celebrarà la Diada de l'educació pública de Badalona. L'AMPA de l'escola estarà present amb una carpa i amb els Capgrossos. Vols participar amb nosaltres?

Més informació

Fotografia de Nadal

15 i 16 de novembre

Els propers dies 15 i 16 de novembre es faran les tradicionals fotografies de Nadal a l'escola. Reserva el teu torn i no facis cues!

Més informació

El 6 de maig participem a la Cercavila amb els nostres Capgrossos. Vols dur un?

21 abril

El dissabte dia 6 de maig tindrà lloc la cercavila petita al centre de Badalona. La nostra escola hi participa amb els 11 capgrossos mariners i l'onada. Es necessiten nens i nenes voluntaris per fer la dansa i tot el recorregut pels carrers del centre. Els nens i nenes han de venir acompanyats d'un adult.

Més informació

IMPORTANT: Comissió Festa fi de curs

31 de mar

FAMÍLIES, per poder dur a terme la festa de fi de curs, que aquest curs serà el 17 de juny, tal i com s'ha fet fins ara és necessari formar una Comissió de Festa que gestioni les activitats.

Més informació

7a Diada per l'educació pública a Badalona

20 de mar

El proper dia 2 d'abril es celebrarà la Diada de l'educació pública de Badalona. L'AMPA de l'escola estarà present amb una carpa.

Més informació

Sorteig Lots de Nadal

4 de desembre

El Nadal truca a la porta i arriba el SORTEIG DE LOTS DE NADAL, una proposta nadalenca on hi col·laboren les famílies i l’equip educatiu del centre per tal de recaptar fons pels alumnes de l’escola.

Més informació

Rep aquesta notícia al teu mòbil

L'AMPA fa servir IONotice per enviar informació a les famílies.
Descarrega't l'aplicació al teu mòbil, busca la Font #CEIPMerceRodoreda i selecciona els temes dels que vols rebre informació.

Podeu consultar els temes que oferim a la nostra Font fent clic aquí
No sabeu que és IONotice? Fes clic aquí per saber més