Extraescolar Badalona BatecUs presentem un nou projecte, que organitza FAMPAS Badalona, que porta per nom BADALONA BATEC.

Es tracta d'una activitat extraescolar educativa artística musical, amb el format de batucada.

És un taller on es tracta d'aprendre a tocar diferents ritmes i instruments de percussió de la cultura musical brasilera - com el surdo, la caixa, el repenique, el tamborim, l'agogo i el shaker.

Qui pot participar?
L'alumnat de l'escola a partir de anys, mares, pares i docents.

Horaris i dates
L'activitat es realitzaria a la nostra escola, les tardes de dijous, en horari de 17.00 a 18.30h, amb una durada de 12 sessions.

Inici: Març 2018
Fi: Juny 2018

Recursos
Els instruments necessaris per la realització de les sessions són facilitats pels professionals que imparteixen les classes.

Preu
Quota 1 persona: 30 euros
Quota familiar: En cas de participar diversos membres d'una mateixa familia, la quota serà de 17 euros/persona

Es demana un mínim de 18 persones (entre adults i nens/es) per poder iniciar l'activitat i que l'AMPA faci un ingrés de 125 euros en concepte de inscripció de grup. Abans de fer aquest ingrés (que assumirà l'AMPA) necessitem saber si haurà prou inscripcions.

Les persones que estiguin interessades s'han de inscriure a les Activitats de la web.

Per apuntar-se us heu d'inscriure a ACTIVITATS


Altres notícies

Fotografia de Nadal

18 i 19 de novembre

Els propers dies 18 i 19 de novembre es faran les tradicionals fotografies de Nadal a l'escola. Reserva el teu torn i no facis cues!

Més informació

Venta llibres curs 2018/19

14 maig

Aquest any la compra dels llibres, material, quota sociatlizació i AMPA es farà a través de internet.
Web de venta de llibres

Més informació

Festa dels Forjadors i Cercavila petita

25 abril

Vine al refugi de l'Ajuntament de Badalona a veure l'expossició d'elements festius de les Festes de Maig i participar el 19 de maig a la Cercavila petita portant un Capgros.

Més informació

IMPORTANT: Comissió Festa fi de curs

9 abril

FAMÍLIES, per poder dur a terme la festa de fi de curs, que aquest curs serà el 16 de juny, tal i com s'ha fet fins ara és necessari formar una Comissió de Festa que gestioni les activitats.

Més informació

8a Diada per l'educació pública a Badalona

7 de mar

El proper dia 15 d'abril es celebrarà la Diada de l'educació pública de Badalona. L'AMPA de l'escola estarà present amb una carpa i amb els Capgrossos. Vols participar amb nosaltres?

Més informació

Fotografia de Nadal

15 i 16 de novembre

Els propers dies 15 i 16 de novembre es faran les tradicionals fotografies de Nadal a l'escola. Reserva el teu torn i no facis cues!

Més informació

El 6 de maig participem a la Cercavila amb els nostres Capgrossos. Vols dur un?

21 abril

El dissabte dia 6 de maig tindrà lloc la cercavila petita al centre de Badalona. La nostra escola hi participa amb els 11 capgrossos mariners i l'onada. Es necessiten nens i nenes voluntaris per fer la dansa i tot el recorregut pels carrers del centre. Els nens i nenes han de venir acompanyats d'un adult.

Més informació

IMPORTANT: Comissió Festa fi de curs

31 de mar

FAMÍLIES, per poder dur a terme la festa de fi de curs, que aquest curs serà el 17 de juny, tal i com s'ha fet fins ara és necessari formar una Comissió de Festa que gestioni les activitats.

Més informació

7a Diada per l'educació pública a Badalona

20 de mar

El proper dia 2 d'abril es celebrarà la Diada de l'educació pública de Badalona. L'AMPA de l'escola estarà present amb una carpa.

Més informació

Sorteig Lots de Nadal

4 de desembre

El Nadal truca a la porta i arriba el SORTEIG DE LOTS DE NADAL, una proposta nadalenca on hi col·laboren les famílies i l’equip educatiu del centre per tal de recaptar fons pels alumnes de l’escola.

Més informació

Rep aquesta notícia al teu mòbil

L'AMPA fa servir IONotice per enviar informació a les famílies.
Descarrega't l'aplicació al teu mòbil, busca la Font #CEIPMerceRodoreda i selecciona els temes dels que vols rebre informació.

Podeu consultar els temes que oferim a la nostra Font fent clic aquí
No sabeu que és IONotice? Fes clic aquí per saber més